تحریم نفت ایران ادامه دارد

آفریقای جنوبی: از ایران نفت نمی‌خریم

جمهوری اسلامی ایران یکی دیگر از واردکنندگان نفت خود را از دست داد.

به گزارش بی بی سی به نقل از رویترز یک مقام آفریقای جنوبی اعلام کرد که این کشور برای وفادار ماندن به ایالات متحده آمریکا، واردات نفت از ایران را “تقریبا به طور کامل” قطع کرده است.

روز پنجشنبه ۲۲ مارس،۳ فروردین ابراهیم ابراهیم، معاون وزیر خارجه آفریقای جنوبی گفت که تا جایی که او می‌داند، در حال حاضر نفت ایران به کشورش وارد نمی شود و اگر هم وارد می‌شود مقدار آن ناچیز است.

آفریقای جنوبی یکی از دوازده کشوری است که وزارت خارجه آمریکا از آنها خواسته است تا واردات نفت از ایران را به شدت کاهش دهند تا مشمول تحریم‌های آمریکا نشوند.

او گفت که با این حرکت آمریکا موافق نیست اما پرتوریا مجبور به تبعیت از آمریکا است چرا که در غیر اینصورت مشمول جریمه و تحریم اقتصادی از سوی این کشور خواهد شد.

ابراهیم گفت که آفریقای جنوبی به عنوان یک کشور مستقل باید از هر کجا که می‌خواهد نفت خریداری کند، اما در این مورد امکان انتخابی وجود ندارد.

پیش تر جیمی مانی، سخنگوی دولت آفریقای جنوبی به خبرنگاران گفته بود که پرتوریا هنوز درباره درخواست واشنگتن تصمیمی نگرفته است.

در چارچوب تحریم‌های آمریکا علیه ایران که از ۲۸ ژوئن اجرایی خواهد شد، هر شرکت یا کشوری که به واردات کالا یا مبادلات مالی با شبکه بانکی ایران اقدام کند، مشمول مجازات های مصوب دولت آمریکا خواهد شد.

بر اساس این تحریم‌ها کشورهای خریدار نفت از ایران برای واریز کردن پول نفت به حساب بانک مرکزی ایران با مشکل روبرو خواهند شد.

بنابر گزارش‌ها، کشورهای تولیدکننده نفت رایزنی با خریداران نفت ایران را آغاز کرده‌اند تا در صورت حذف احتمالی نفت خام ایران از بازار جهانی، بتوانند سهم بیشتری از این بازار را به نفت خام تولیدی خود اختصاص دهند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله