آغاز سفرهای خارجی مشایی

روزنامه قانون نوشت:

اسفندیار رحیم مشایی که ریاست دبیرخانه جنبش عدم تعهد را بر عهده دارد و در این روزها، کاندیداتوری او از سوی دولت در انتخابات قطعی به نظر می‌آید، با وجود لغو سفر خود به سه کشور اروپایی، قصد دارد امروز به سه کشورآسیایی سفر کند. از هند، اندونزی و سریلانکا به عنوان مقصد مشایی نام برده شده و یک هیات سیاسی و رسانه‌ای کاندیدای دولت را در این سفرهای خارجی همراهی می‌کند.

به دلیل برنامه‌های فشرده‌ای که برای مشایی در ماه‌های منتهی به انتخابات در نظر گرفته شده، مدیرکل پیشین تشریفات ریاست‌جمهوری برای برنامه‌ریزی سفرها و برنامه‌های انتخاباتی وی با مشایی همکاری دارد.

مشایی قصد داشت تا تور خارجی خود را با سفر به سه کشور اروپایی و دیدار با مقام‌های اروپایی و ایرانیان مقیم اروپا آغاز کند اما برخی توصیه‌ها از سوی یک نهاد داخلی به وی و مشکلات برنامه‌ریزی این سفرها، سبب شد تا تور اروپایی مشایی لغو شود.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله