اشپيگل آنلاين مدعی شد:

آزمايش سلاح‌های شيميائی سوريه با شرکت افسران سپاه

برپايه گزارش اشپیگل آنلاین سوريه احتمالأ در پایان ماه اوت امسال سیستم‌های حمل‌کننده را برای استفاده از نارنجک‌های حاوی گازهای سمی شيميايی آزمایش کرده است. هفته‌نامه آلمانی می‌افزايد افسران ایرانی در اين آزمايش شرکت کرده‌اند.

به گزارش گویانیوز، برپايه گزارش اشپيگل آنلاين سوريه ظاهرا در پايان ماه اوت امسال سيستم های حمل کننده را برای استفاده از نارنجک های حاوی گازهای سمی آزمايش کرده است. اشپيگل آنلاين می نويسند که اين موضوع را دست کم اظهارات شاهدان مختلف تاييد می کند.

آزمايش ها در مرکز تحقيقات سلاح های شيميائی “سفيره” در شرق حلب انجام شده است. در مجموع ۵ يا ۶ نارنجک که برای مواد جنگی شيميائی در نظر گرفته شده اند، بدون آن که از چنين موادی پر شده باشند به وسيله هواپيماهای جنگی يا تانک ها در بيابانی که “ديرايهام” نام دارد، پرتاب شده اند.

اشپيگل آنلاين در توضيح دقيق تر محل پرتاب نارنجک های ويژه مواد سمی، از صحرايی در نزديکی منطقه “خناسير” نام برده و اضافه کرده است: “افسران ايرانی، -احتمالا اعضای سپاه پاسداران انقلاب – بايد به همين مناسبت با هليکوپتر به محل پرواز کرده باشند. تاسيسات سفيره، بزرگترين مرکز آزمايشات سلاح های شيميائی سوريه محسوب می شود.”

سایت هفته نامه آلمانی در ادامه گزارش خود می نويسد که اين تاسيسات در مسير تپه ها ساخته شده و رسما “مرکز تحقيقات علمی” خوانده می شود. گفته می شود که افسران ايران و کره شمالی، در اين محموعه که به شدت حفاظت می شود فعاليت دارند. براساس داده های سرويس های اطلاعاتی غرب، در اينجا سارين، تابون و گاز خردل توليد و روی حيوانات آزمايش می شوند.”

در بخشی ديگر از گزارش اشپيگل آنلاين آمده است که در ماه های گذشته تيم حافظت تاسيسات سفيره با اعزام ۱۰۰ سرباز نخبه تيپ چهارم زرهی سوريه تقويت شده است. علاوه براين ژنراتورها و مقدار زيادی گازوییل به محل انتقال يافته تا در صورت حمله مخالفان بتوان سيستم توليد برق و خنک کننده تاسيسات را حفظ کرد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله